Maler til flytning København

Skal du bruge en maler til flytning København

 

Det er hårdt at flytte – og der er meget at tænke på. Boligmarkedet i København og hovedstadsområdet er ikke nemt, men Den hollandske malermester hjælper gerne med at gøre din flytning så let som mulig.

Den Hollandske malermester arbejder med udgangspunkt fra vores kontor og værksted i Ishøj og tilbyder flyttemaling i København og hovedstadsområdet.

Udover maling af vægge, loft, lister og karme, kan vi også male gulvet hvis det trænger til en opfriskning. Fraflytter du vægge med huller efter søm og skruer, spartler vi gerne, og er der behov for ny filt, klarer vi også det.

Hos Den hollandske maler har vi stort fokus på kvalitet og detaljer. Uanset hvor grundigt dit flyttesyn foretages, er vi sikre på at malerarbejdet nok skal blive godkendt. Vi arbejder hurtigt, men går ikke før arbejdet er klart og kvaliteten er top – og så rydder vi selvfølgelig pænt op efter os.

Vi giver et tilbud på flyttemaling

Det koster både tid og penge at istandsætte en bolig. I værste fald står du med to boliger, der skal sættes i stand, før du kan pakke flyttelæsset ud og slå dig ned i dit nye hjem. Prisen på maling ved flytning, afhænger både af hvor meget arbejde, der skal udføres og hvor mange kvadratmetre, der er tale om. Vi giver gerne et samlet tilbud på alt arbejdet, også selvom der skulle være tale om to adresser.
Vi kan male, mens du pakker ned og passer dine andre forpligtelser. Så behøver du ikke at bekymre dig om fraflytningssyn eller overveje hvordan du skal nå at male din nye bolig før flyttelæsset kommer. Du kan i ro mag flytte ind i en bolig, der er klar til at stille møbler og ejendele på plads.

Vores tilbud er selvfølgelig uforpligtende. Kontakt os med det samme!

Maling ved fraflytning

Vi har malet mange boliger i Københavnsområdet og ved at det nogle gange går stærkt på boligmarkedet her. Derfor er vi fleksible, sætter realistiske deadlines og overholder aftaler til tiden.

Har du solgt din ejerbolig eller andelsbolig, bliver boligens stand ved overtagelse for det meste aftalt mellem dig og køber.
Når du flytter fra en lejebolig, skal boligen være klar til næste lejer. Lejeboliger, der er udlejet efter 15. juli 2015, skal istandsættes efter den nye lejelov. Ifølge lejeloven betyder det at lejligheden skal være ren og normalistandsat til fraflytningsdatoen.

En normalinstandsættelse vil sige nødvendig hvidtning, maling og tapetsering af vægge. Det inkluderer også maling af karme, paneler, døre og radiatorer samt mellemslibning og lakering af gulve.

Udlejerne kan altså ikke kræve at boligen skal være nyistandsat, men at lejligheden skal afleveres i samme stand, som da den blev lejet. Forringelser, der skyldes almindeligt slid samt mangler, som udlejeren selv skal udbedre er undtaget. Udlejer kan ikke pålægge at lejeboligen skal være i en bedre stand, end da boligen blev lejet ud. Til gengæld har lejer pligt til at behandle boligen forsvarligt.

Flyttesyn – få mest muligt af dit depositum tilbage

Det er rigelig dyrt at bo til leje i København i forvejen – det ved vi godt. Eventuel ekstra istandsættelse eller rengøring efter fraflytning bliver trukket fra depositum, før du får det resterende tilbage. Derfor gælder det selvfølgelig om at slippe gennem flyttesynet. Depositum består tit af tre måneders leje, og med priserne på lejeboliger i København, kan det være en pæn sjat penge – og du vil måske gerne bruge dem til at betale depositum for din nye bolig. Heldigvis kan du gøre meget for at få dit depositum tilbage igen.

  • Dokumentér lejemålets stand ved indflytning – send billeder/dokumentation af eventuelle fejl og mangler til udlejer og bed om en kvittering på modtagelse. Husk at gemme både billeder og kvittering.
  • Sørg for at behandle din bolig pænt og undgå unødigt slid. Regelmæssig rengøring, aftørring af pletter og snavs – også på vægge og loft – gør meget for at boligen holder sig pænt og er nemmere at aflevere i ordentlig stand. Du kan undgå ekstra slid på gulve ved at lægge tæppe i gangområder og under borde og stole.
  • Sørg for at vedligehold boligen regelmæssigt hvis du bliver boende i længere tid.
  • Bed om et forsyn – altså et tjek af boligen sstand, før flyttesynet. Så kan du og udlejer gennemgå boligen for fejl og mangler, der skal udbedres. Så kan du bestille maler og gøre grundigt rent i alle kroge, så du er sikker på at alt er i orden til det endelige syn.