Vi tilbyder


Malerarbejde

Har din bolig eller dit kontor brug for at blive malet, så er vi klar til at hjælpe. Vi kommer gerne ud og maler et enkelt rum, ja sågar et enkelt loft, men vi hjælper selvfølgelig også hvis flere vægge, lofter, gulve og andet træværk har behov for den helt store renovering.


Tapetsering

Tapet er igennem de seneste år kommet på mode igen. Flot opsat tapet ser godt og eksklusivt ud og kan skabe en unik stemning. Mange vælger kun at sætte tapet op på én væg. På denne måde kan man blande det minimalistiske hvide rum med varmen og elegancen fra et smukt tapet.


Fuldspartling

Fugning og spartling er mindre arbejdsprocesser i større projekter, men det er alligevel vigtigt for detaljen, at dette arbejde bliver udført omhyggeligt. Vi fuldspartler lofter og vægge, så du opnår en flot og glat finish, lige klar til at opsætte filt, væv eller tapet.


Filt

Filten giver en silkeblød overflade og er et super godt alternativ til det mere gammeldags savsmuldstapet. Det er altså perfekt til den moderne bolig, hvor der sættes pris på rene linjer.


Og meget mere!