Spartling

Spartling

Vi tilbyder fuldspartling af vægge og loft

Fugning og spartling er en vigtig del af arbejdsprocesserne i større malerprojekter. Denne del af arbejdet skal udføres omhyggeligt og grundigt for at få et flot slutresultat.

Den Hollandske Malermester fuldspartler lofte og vægge, så du får en flot, glat finish, der er helt klar til at få opsat filt, væv eller tapet. Det er en vigtig grundprocess, der kræver øvelse og tålmodighed, hvis man vil have et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Hos Den Hollandske Malermester vægter vi professionalisme, kvalitet, og spektakulær service meget højt. Vi stopper ikke, før arbejdet er udført til perfektion og vores kunder er glade og tilfredse.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Hvorfor bruge spartling af vægge og lofte?

Fuldspartling giver det flotteste resultat, fordi du så er sikker på at få helt jævne og glatte vægge. Selvom der er sat nye vægge eller gips-plader op, vil en fuldspartling skjule alle samlinger og give en mere holdbar væg. En korrekt spartlet væg er også nemmere at male eller tapetsere efterfølgende. En fuldspartling giver helt ensartede og jævne lofter og vægge, vi derefter kan male eller tapetsere med et smukt resultat.

Du bør fuldspartle, når du:

  • Gennemrenoverer et rum med væv og maling eller nyt tapet.
  • Får opsat nye vægge/gips plader
  • Når vægge eller lofter er ujævne eller bulede
  • Når vægge og lofter har huller, fordybninger eller revner
  • Når der er stort lysindfald i rummet, som vil afsløre ujævne vægge tydeligt

Hvad koster en fuldspartling?

Prisen på en fuldspartling varierer efter opgavens omfang. Prisen afhænger bl.a. af hvor mange kvadratmeter, der skal spartles, om der er tale om loft, vægge eller begge dele, hvilke materialer der skal bruges og væggenes tilstand før spartling. Skal du også have opsat filt og malet eller tapetseret, indberegner vi selvfølgelig gerne det i prisen, så du får en fast pris for hele dit projekt.

For et tilbud på dit projekt, kan du kontakte Den Hollandske Malermester på +45 23 48 85 01 eller skrive til os på DenHollandskeMalermester@gmail.com.

Hvad er en fuldspartling?

Ved en fuldspartling spartler vi hele væggen eller loftet med et eller flere lag spartelmasse, der derefter pudses af for at få en glat overflade. Det står i modsætning til pletspartling, hvor man kun spartler samlinger og mindre huller og revner. Fuldspartlingen giver helt ensartede vægge og sørger for at alle linjer står skarpt.

Hvordan fuldspartler man?

Ved en fuldspartling skal væggene først renses for gammelt tapet, løst puds, skidt og snavs med mere. Dybe huller og revner fyldes først ud med filler og eventuelt vævstrimler.
Derefter påføres spartlen på hele væggen med bredspartel. Det er vigtigt at spartelmassen fordeles så jævnt som muligt for at mindske materiale spild og undgå for meget pudsearbejde efterfølgende. De forskellige arbejdsprocesser skal helst foregå i en arbejdsgang for et flot resultat.

Hvis væggene er meget ujævne, kan det være nødvendigt med flere lag spartling og slibning for et godt resultat. Især hjørner, kanter og små detaljer som el udtag o.l. kræver grundighed og erfaring for at få flotte.

Efter spartlingen er færdiggjort, påføres forankringsgrunder, så spartelmassen bliver forseglet. Derefter skal der sættes der væv eller filt op, hvis væggen skal males. Alternativt kan du vælge at få sat tapet op på den færdigspartlede væg.

Spartling kræver en del udstyr. Som minimum er der brug for bredspartel, en eller flere smallere spartler, slibeklods og sandpapir samt en såkaldt giraf, der bruges til at slibe i højder og hjørner. De fleste spartelmasser skal blandes med vand til den korrekte konsistens, så de er lette at arbejde med, dækker godt og hænger fast på væggen. Til det kræves spand, en boremaskine og rørestav. Når spartlen skal slibes, anbefales det at bruge støvmaske eller åndedrætsværn.

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave