Maling af tagpap

Forlæng levetiden på dit tag og forbedr indeklimaet samtidig

Maling af tagpap

Oplev flere fordele med coating

Når dit tagpaptag bliver malet med coating, forlænger det levetiden på selve taget og forbedrer samtidig indeklimaet i bygningen.

Når dit tag males med coating danner det en membran, som er med til at sikre tagets holdbarhed, og dermed forlænge levetiden og spare på energiforbruget.
Hos Den Hollandske Malermester bruger vi et helt nyt produkt i Danmark, der hedder ClimateCoating®.

ClimateCoating® er en miljøvenlig coating, der er baseret på NASA rumfartsteknologi, som reflekterer op til 92% af UV-stråler og derved blandt andet sænker dit energiforbrug. Udover at forbedre dit energiforbrug inde i bygningen, kan det ved brug af coating samtidig være oplagt at få dobbeltsidede solpaneler på taget, da hvid coating har en effekt på solpanelerne. Læs mere på Climate Coating Danmarks hjemmeside. Vi hjælper også gerne med at installere solpaneler.

Har du spørgsmål til maling af tagpap, så kontakt os endelig og få en snak og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Tag første skridt i dag

Hos Den Hollandske Malermester kan du forvente en professionel og imødekommende service fra start til slut, og vores mål er at overgå dine forventninger med hvert eneste projekt. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dit næste projekt og oplev forskellen med Den Hollandske Malermester.

Tag første skridt og kontakt os på 23 48 85 01 eller send os en besked på denhollandskemalermester@gmail.com eller via vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave