Malerarbejde

Malerarbejde

Malerarbejde

Vi udfører kvalitets­malerarbejde med miljømærkede produkter i din bolig, virksomhed eller boligforening både indvendigt og udvendigt.

Hvis din bolig, virksomhed eller andet trænger til at blive malet, så kommer vi gerne og hjælper til. Hos Den Hollandske Malermester er du garanteret en maler, der udfører arbejdet i høj kvalitet uanset størrelsen på din opgave. Vi gennemgår selvfølgelig opgaven sammen inden opstart og kommer gerne med vores professionelle råd.

Alle kan male, men ved at få en professionel til at udføre malerarbejdet, sikres du høj kvalitet uden striber og helligdage og et stykke arbejde der holder. Derudover sikres du også viden, erfaring, det rigtige håndelag og ekspertise indenfor kvalitetsmaling og de nyeste trends.

Vi bruger miljømærkede produkter mest muligt, da vi gerne vil passe på vores medarbejdere, dit indeklima samt miljøet. Hvis du vil vide mere om EU-blomsten, kan du finde det her.

Den Hollandske Malermester er et malerfirma med placering i Ishøj, men hjælper kunder i hele landet – og udlandet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, specielle ønsker til dit næste malerprojekt eller gerne vil indhente et uforpligtende tilbud, så ring til os på telefon 23 48 85 01 eller send os en mail på denhollandskemalermester@gmail.com.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Vi sikrer et godt resultat

Maleren er normalt den sidste, der forlader en byggeplads, og det er ikke uden grund. Malerarbejdet giver det sidste finish, og det er derfor også noget af det mest synlige i et lokale. En rigtig god maling kan derfor være det sidste skub til at få huset solgt eller være prikken over i’et for det look, du ønsker i hjemmet. Det gælder også for erhvervskunder, da lokaler i din virksomhed både efterlader indtryk på medarbejdere såvel som kunder.

Vi kan både lave enkelte, små løsninger eller større projekter i et helt hjem eller ejendom.

Vi arbejder altid med ordentlig kvalitetsmaling, der giver det bedste resultat, men har du specielle ønsker til malingen, tager vi selvfølgelig det med. Vi forsøger altid at udføre et stykke arbejde, der er tilpasset dine forhåbninger og ønsker.

Har du brug for inspiration, så tag også et kig her på siden under Galleri, hvor du kan se et lille udklip af vores tidligere arbejdsopgaver.

Fordele og ulemper ved at få professionel hjælp

Mange boligejere og lejere overvejer selv at udføre malerarbejde, da det ved første øjekast virker som en billig og nem løsning til at få en flot væg, loft eller gulv. Det er dog sjældent tilfældet, at det bliver uden striber eller med den forkerte vedhæftning/behandling. Ifølge os kan alle selvfølgelig male, men det er ikke alle der ved hvordan man udfører alt forarbejdet før selve malingen, eksempelvis hvordan du spartler og fuger og hvordan malingen skal behandles. Hvis der sker fejl undervejs i processen, skal man have viden og erfaring om, hvordan man retter op på det, så malerarbejdet står skarpt.

Ved at få en professionel på sagen sikres du ekspertise, erfaring, det rette håndelag, hurtighed og vigtigst af alt et flot resultat, der holder.

Ring til os i dag på telefon: 23 48 85 01 eller send os en mail på denhollandskemalermester@gmail.com.

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave