Priser

Indhent en pris på malerarbejde

Søger du et malerfirma, der aldrig går på kompromis med kvaliteten af sit arbejde eller materialer – så er du landet hos de rette fagfolk. Hos Den Hollandske Malermester er kvaliteten til enhver tid i top, uden at priserne er det.

Vi varetager opgaver med samme indstilling – nemlig at udføre samtlige opgaver med samme grundighed og omhyggelighed, som løste vi opgaven hos os selv. Vi tilbyder gennemskuelige og overkommelige maler priser, hvor kundens budget, ønsker og behov vægtes højest. Hos os garanterer vi, at priserne er fordelagtige og konkurrencedygtige.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Konkurrencedygtige priser til enhver opgave

Priserne er afhængige af, hvad der skal males, hvor meget og materialernes priser. Det betyder altså, at prisen afhænger af den forestående opgave, du ønsker udført af os. Når vi vurderer prisen, antager vi, om det er en klassisk- eller atypisk opgave. Hos os finder du gode maler priser, der passer til dine ønsker og dit budget. Derfor er den en god idé at få besøg af en maler fra Den Hollandske Malermester, der kan vurdere din forestående opgave med egne øjne, og dermed give dig en passende og god maler pris.

Når vi besøger dig, sigter vi efter at opfylde dine ønsker. Vi er lyttende, professionelle og afgør opgavens pris med vores faglighed og erfaring i baghovedet. Et besøg af os gør, at vi får en væsentlig bredere viden om netop din forestående maleropgave.

Hvordan beregner vi prisen?

Når vi skal prissætte et stykke malerarbejde, bliver typen af maling, valg af materialer samt opgavens omfang taget med i beregningen. Yderligere vurderer vi, om det er en klassisk- eller atypisk opgave. Hvad og hvor meget der skal males, tager også del i beregningen af maler prisen. Jo flere rum, der skal males i, jo mere arbejdstid bliver der lagt i opgaven. Det betyder også, at prisen afhænger både af, om det er indvendigt, udvendigt, vægge, lofter eller maling af døre og badeværelser.

For at du kan få den mest præcise pris, er det bedste altid, at vi besøger dig og vurderer din forestående opgave. Vi varetager alle typer opgaver indenfor malerfaget og sikrer dig altid gode maler priser – så vi alle er tilfredse med udfaldet heraf. Vi sigter efter vores mål, hvor kunderne skal være fuldkommen tilfredse med vores malerarbejde og deri også gerne maler prisen.

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave