Mailing af haller

Maling af haller

Maling af haller

Når der skal males store haller, kan det godt være noget af en mundfuld. Selv hvis du har tiden, handler det også om at have både udstyret og den viden, der skal til for at kunne udføre malingen af hallen på den måde, du har brug for.

Mange gange kan det handle om misfarvninger på væggene eller en komplet renovering af hallen. Måske er det endda en helt nybygget hal, som bare skal bruge den sidste maling til at fremstå ny og fin. Opgaven er omfattende, men hos den Hollandske Malermester kan vi klare alle typer maleropgaver.

Vi vægter håndværket højt, og derfor vil vi altid udføre opgaven til punkt og prikke med fokus på nøjagtighed, kvalitet og den gode service for dig som kunde. Vi tager både forarbejdet, malingen og oprydningen seriøst. Vi kan både udføre maling af haller og andre slags maleropgaver for dig – så hvis du har andre dele af ejendommen, der skal males, kan vi sagtens hjælpe dig med samme perfektion og arbejdsglæde som altid.

Når du skal have udført maling af haller

Vores maleropgaver spænder vidt og bredt, så du hvis du har bare én opgave i en hal, der skal males, står vi klar. Vi maler både døre, vægge, mure, trapper, møller, stole og meget mere. Du kan vælge lige præcis den farve, som du mener, der skal bruges til hallen, men farvehallet afhænger dog af hvilken slags hal, du skal have malet. Er det en idrætshal, du skal have malet, kan du for eksempel have fordel af en anden slags farvekombination end ved maling af haller til industri opbevaring.

Farverne hvid, grå og sort giver generelt et meget moderne udtryk, der dog kan virke ret ensformigt og mindre inspirerende, mens en mere brun farve godt kan give et rustikt udtryk, der kan ligne en ældre idrætshal.

Orange kan give et meget friskt udtryk, der vil være let at orientere sig ud fra især for yngre børn. Den mest populære farve til maling af haller er ud fra vores erfaring farven hvid til væggene og en anden farve som eksempelvis grå til gulvet og sort til loftet. Vi kan også hjælpe dig med at vælge farve ud fra din egen beskrivelse af opgaven, så du ikke behøver at stå med beslutningen selv.

Er det en idrætshal, du skal have malet, kan du derudover også have brug for maling af hallens interiør i forskellige farver, der passer til afmærkningerne inden for de sportsgrene, der skal dyrkes i hallen. Den Hollandske Malermester kan udføre maling af haller på alle led og kanter, hvilket inkluderer både loft, paneler, indfatninger og andre detaljer. Næsten ingen maleropgaver er for detaljerede for os, så du kan trygt komme med dine helt egne ønsker til malingen af hallen.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Hvad koster maling af haller?

Hos Den Hollandske Malermester får du altid et uforpligtende tilbud på din opgave, inden du skal svare på, om du vil gøre brug af vores service eller ej. Prisen kan vi desværre ikke fastsætte på forhånd, da den afhænger af flere faktorer. Det kan for eksempel være, hvor meget forarbejde, der kræves af opgaven i forhold til spartling og pudsning, eller det kan afhænge af behovet for materialer til opgaven. Arbejdstypen kan også være vigtig for prisen, især da maling af haller kan være en noget omfattende opgave ofte med behov for maling af høje vægge.

Vi vil dog altid garantere, at du får en rimelig pris inklusiv høj kvalitet, arbejdsmoral og vores bedst mulige service, når du bestiller Den Hollandske Malermester til at udføre malerarbejdet for dig. Tag fat i os her!

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave