Maler til kontor

Maler til kontor

Mangler du en maler til dit kontor?

Den hollandske malermester udfører malerarbejde til erhvervsopgaver – vi maler både jeres kontorer og resten af virksomhedens lokaler.

Den hollandske malermester udfører malerarbejde til erhvervsopgaver – vi maler både jeres kontorer og resten af virksomhedens lokaler.
Vi ved det kan være en omfattende beslutning at vælge maler til kontoret. Hos den Hollandske Malermester ved vi at maleropgaver i kontorer og virksomheder både sætter høje krav til kvaliteten og vores service. Vi yder samme høje kvalitet og gode service til alle kunder – stor som lille, privat som erhverv. Her gør vi ingen forskel på vores kunder.

Hos den Hollandske Malermester vægter vi professionalisme, kvalitet og god service meget højt. Hos os stopper vi ikke, før arbejdet er udført til perfektion og vores kunder er glade og tilfredse. Vi mener nemlig at tilfredse kunder er den bedste reklame.

Det er vigtigt at du vælger den rigtige maler til kontoret, både for dig og din virksomhed. Vi har erfaring med både små og større opgaver for erhverv, og forståelse for de behov, der gør sig gældende her. Du kan se eksempler på vores arbejde i vores galleri.

Den Hollandske Malermester har malet mange kontorer og erhvervslokaler – og vi maler også gerne hos jer. Vi arbejder med base fra vores kontor og værksted i Ishøj og påtager os arbejde i København og på resten af Sjælland.

Maler til kontor med service og kvalitet i højsædet

Vores høje krav til kvalitet og service har givet os mange glade og tilbagevendende kunder. De høje kvalitetskrav sikrer at vores kunder får et godt resultat, som de kan være tilfredse med i lang tid fremover. Vores høje serviceniveau betyder at vi sikrer os at dine medarbejdere og kontorets dagligdag og arbejdsrutiner bliver forstyrret mindst mulig under arbejdet. Vi forsøger altid at afstemme dine og medarbejdernes forventninger og behov med vores arbejdsgang, så malingen af jeres kontor foregår så nemt som muligt. Vi er fleksible og står inde for kvaliteten.

Malerne ofte de sidste, der forlader nybyggerier og renoveringer og står derfor for den endelige finish. Malerarbejdet kræver tålmodighed, grundighed og vilje til at gøre noget ud af arbejdet. Som faguddannede malere har vi teknikken, finesse og en grundig viden om produkter og arbejdsprocesser – og lang erfaring i faget!

Hvad koster en maler til kontoret?

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan ikke på forhånd give en fast pris for malerarbejde – prisen afhænger nemlig af flere faktorer.
Vores pris er afhængig af hvor meget forarbejde der kræves; spartling, pudsning, opsætning af filt m.v. – samt hvilke materialer, der er behov for og hvilken type arbejde der skal udføres.
En prisgaranti har vi dog – at du får altid en rimelig pris og kvalitet for pengene!

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Ny farve til kontoret eller gennemgribende renovering?

Den Hollandske Malermester leverer maler til kontoret uanset om du bare skal have opfrisket farven eller have et større arbejde udført. Vi sørger for et grundigt forarbejde, der er forudsætningen for en flot finish. Den Hollandske Malermester tilbyder fuldspartling af både vægge og lofte, opsætning af væv eller filt, tapetsering og maling. Vi maler både vægge, lofte, karme, paneler, indfatninger og andre detaljer samt løst interiør.

Har I en særlig opgave, er I meget velkomne til at spørge – vi udfører gerne de mere usædvanlige jobs.

Vi hjælper med at vælge den rigtige farve

Det er nemt at vælge hvide vægge, men måske er der andre farver, der ville passe bedre til jeres virksomhed? Med en professionel maler til kontoret kan du få rådgivning om både materialer og farver, så I får et flot og professionelt resultat, der fungerer i dagligdagen og giver det helt rigtige udtryk. Kontoret er ofte firmaets ansigt udadtil og derfor er det vigtigt at give jeres kunder det rigtige indtryk. Indretning og farver har også betydning for jeres medarbejderes arbejdstrivsel. Det skal være funktionelt at arbejde i og samtidig et miljø, hvor medarbejderne trives.

Vi udfører også gerne dekorationer og opsætter vægdekorationer eller tapeter, hvis I vil have elementer med jeres logo, firmafarve eller andet som en del af udsmykningen på væggene. Der er mange flotte og spændende muligheder for at arbejde med effekter og farver, der kan understrege jeres virksomhed. Vil I gerne signalere et særlig budskab, vise jeres kunder og gæster hvem I er eller give dem en helt særlig oplevelse og indtryk, når de er på besøg, hjælper vi. Farver og detaljer kan være med til at skabe den atmosfære I ønsker.

Skal I have malet interiør eller dele af interiøret, udfører vi også gerne det. Skabe og kontormøbler kan få et helt nyt udtryk med en gang frisk maling og indgå i kontoret igen. Så slipper I for nyindkøb og flytning af kontormøbler.

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave