Tilbud på malerarbejde

Tilbud på malerarbejde

Få et tilbud fra os

Når du har besluttet dig for, at boligen, virksomheden eller noget helt tredje trænger til fornyelse, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud.

Processen for et tilbud starter med, at du kontakter os enten via telefon, mail eller vores kontaktformular. Herefter udfærdiger vi et tilbud, som vi sammen går igennem og sikrer, at alle forventninger omkring malerarbejdet, tiden og prisen dækkes inden vi starter processen.

Du kan vælge enten at få et tilbud med fast pris eller med udførelse på timepris.

Skulle prisen ikke matche jeres budget, så ræk ud og vi kan sammen finde den løsning, der passer jer bedst, for eksempel at bruge andre billigere produkter eller andet.

Derfor skal du vælge Den Hollandske Malermester

Når du kontakter os for at indhente et tilbud, er du garanteret et konkurrencedygtigt tilbud på dit kommende projekt, uanset om det er for private kunder, virksomheder og institutioner. Hos Den Hollandske Malermester bestræber vi os efter at give de bedste maler tilbud på markedet, der vil være det mest attraktive og fornuftige valg for dig. De bedste priser for malerarbejde, finder du hos os.

Når vi varetager din opgave, er du sikret, at det vil blive udført til perfektion og med høj grundighed. Vi har samlet nogle punkter her, der viser, hvorfor du skal vælge et maler tilbud hos os:

  • Vi tænker på klimaet og miljøet, grundet vores fagfolks fokus på materialer, arbejdsgange og produkter
  • Vi dækker fortrinsvist ned, inden arbejdet påbegyndes, og rydder naturligvis op efter os, når arbejdet er fuldført – vi har stor respekt overfor dine ejendele m.m.
  • Vi sætter dine ønsker og forventninger i højsædet og udføre vores malerarbejde i højeste kvalitet
  • Der forekommer aldrig uventede overraskelser for dig som kunde, når vi i fællesskab konkluderer, hvordan den forestående opgave ønskes udført
  • Vi har gennemskuelige og overkommelige priser, og kan derfor altid give dig et meget konkurrencedygtigt tilbud på dit kommende projekt
  • Vi er ansvarsbevidste, trofaste og punktlige. Derfor kan du altid regne med, at dit projekt er udført til aftalt tid. Derudover kan du med garanti være sikker på, at vi overholder dit budget
  • Vi går ikke på kompromis med udseende, indbyrdes aftaler eller økonomi

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Hvad skal males?

Dit tilbud afhænger primært af, hvad der skal males. Er det indvendigt eller udvendigt? Er et vægge og lofter, der skal males? – altså en klassisk maleropgave – eller er det en mere atypisk opgave med maling af døre eller dit badeværelse?

Hvilke rum eller områder i boligen, der skal males, påvirker tilbuddet. Det er eksempelvis i forhold til brugen af materialer, den forventede arbejdstid m.m.

Hvor meget skal males?

Hvor meget der skal males, tager også del i beregning af maler tilbuddet. Jo flere rum, der skal males i, jo mere arbejdstid bliver der lagt i opgaven. Har du flere maleropgaver, der kan samles og klares på én gang, vil der være flere penge at spare. Dermed får du ét samlet tilbud på malerarbejde frem for at få besøg af malere flere gange over en længere periode.

Få besøg af maleren

Når du skal indhente et maler tilbud, der passer til dine ønsker og behov, er det en god idé at få besøg af en maler fra Den Hollandske Malermester. Derfra kan maleren vurdere den forestående opgave med egne øjne. Det giver maleren en væsentlig bredere viden om dit behov og dine ønsker – og så kan du nemmere få et godt tilbud på malerarbejde fra os. Vi gør det billigt at bo flot.

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave