Et godt maler tilbud til dig

Når du har besluttet dig for, at boligen trænger til fornyelse og maling, er du med garanti interesseret i at få et godt maler tilbud fra os. Vi ved, at du gerne vil spare penge, hvis muligheden byder sig. Når du vælger os, hænger pris og kvalitet sammen. Selvom vi tilbyder gode maler tilbud, kompromitterer vi aldrig kvaliteten på vores malerarbejde. Et fast tilbud er en fordel for dig, da alle komponenter er medregnet i prisen heraf. Dette er en fordel for dig, da du på forhånd vil vide, hvad prisen på det udførte arbejde er. Så hvis du står og mangler et godt maler tilbud, der matcher dine behov og ikke ødelægger budgettet? – så kontakt os.


Derfor skal du vælge Den Hollandske Malermester

Når du kontakter os for at indhente et maler tilbud, er du garanteret et konkurrencedygtigt tilbud på dit kommende projekt, uanset om det er for private kunder, virksomheder og institutioner. Hos Den Hollandske Malermester bestræber vi os efter at give de bedste maler tilbud på markedet, der vil være det mest attraktive og fornuftige valg for dig. De bedste priser for malerarbejde, finder du hos os. Når vi varetager din opgave, er du sikret, at det vil blive udført til perfektion og med høj grundighed. Vi har samlet nogle punkter herunder, der viser, hvorfor du skal vælge et maler tilbud hos os:

  • Vi tænker på klimaet og miljøet, grundet vores fagfolks fokus på materialer, arbejdsgange og produkter.
  • Vi dækker fortrinsvist ned, inden arbejdet påbegyndes, og rydder naturligvis op efter os, når arbejdet er fuldført – vi har stor respekt overfor dine ejendele m.m.
  • Vi sætter dine ønsker og forventninger i højsædet og udføre vores malerarbejde i højeste kvalitet.
  • Der forekommer aldrig uventede overraskelser for dig som kunde, når vi i fællesskab konkluderer, hvordan den forestående opgave ønskes udført.
  • Vi har gennemskuelige og overkommelige priser, og kan derfor altid give dig et meget konkurrencedygtigt tilbud på dit kommende projekt.
  • Vi er ansvarsbevidste, trofaste og punktlige. Derfor kan du altid regne med, at dit projekt er udført til aftalt tid. Derudover kan du med garanti være sikker på, at vi overholder dit budget.
  • Vi går ikke på kompromis med udseende, indbyrdes aftaler eller økonomi.

Hvad skal males?

Dit tilbud afhænger primært af, hvad der skal males. Er det indvendigt eller udvendigt? Er et vægge og lofter, der skal males? – altså en klassisk maleropgave – eller er det en mere atypisk opgave med maling af døre eller dit badeværelse?

Hvilke rum eller områder i boligen, der skal males, påvirker tilbuddet. Det er eksempelvis i forhold til brugen af materialer, den forventede arbejdstid m.m.


Hvor meget skal males?

Hvor meget der skal males, tager også del i beregning af maler tilbuddet. Jo flere rum, der skal males i, jo mere arbejdstid bliver der lagt i opgaven. Har du flere maleropgaver, der kan samles og klares på én gang, vil der være flere penge at spare. Dermed får du ét samlet tilbud på malerarbejde frem for at få besøg af malere flere gange over en længere periode.


Få besøg af maleren

Når du skal indhente et maler tilbud, der passer til dine ønsker og behov, er det en god idé at få besøg af en maler fra Den Hollandske Malermester. Derfra kan maleren vurdere den forestående opgave med egne øjne. Det giver maleren en væsentlig bredere viden om dit behov og dine ønsker – og så kan du nemmere få et godt tilbud på malerarbejde fra os. Vi gør det billigt at bo flot.