Tapetsering

Tapetsering

Skab et unikt look i din bolig

Tapetsering kan hurtigt skabe et helt nyt og flot look i din bolig. Tapetsering af udvalgte dele af et rum giver også mulighed for at beholde den typiske skandinaviske minimalisme og på samme tid få mere personlighed og varme ind i rummet.

Vores dygtige malere har erfaring med hvilke tapeter, der kan give din bolig eller bygning det pift eller look, du er ude efter og vi står selvfølgelig altid klar med hjælp og sparring. Eksempelvis kan vægge med mønstre og farver ofte skabe perspektiv og dybde og på den måde, der fremhæver indretningen og rummet kan fremstå større.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Hvordan tapetserer man?

Tapetsering kræver viden og erfaring. Mønstrede eller glatte tapeter, der fremhæver alle skævheder og fejl, skæve vægge og gulve, små og sære kringelkroge – der er mange ting at tage hensyn til, når der skal sættes tapet op. Med en professionel og dygtig maler er du garanteret et godt resultat. Vi har den erfaring og faglige kunnen, der skal til for at lave et grundigt og korrekt forarbejde og få tapetet flot og holdbart op.

Hvis du gerne vil spare lidt på budgettet, kan du godt selv udføre noget af arbejdet. Gammelt tapet kan du for eksempel godt selv dampe af, og har du lidt erfaring, kan du måske også selv spartle huller i væggen. Væggen skal slibes efter spartling og det er et stort stykke arbejde, der skal gøres med stor nøjagtighed for at få et flot glat resultat.

Hvad koster tapetsering?

Prisen på tapetsering afhænger af rummets størrelse, hvilket tapet du ønsker, og hvor meget grundarbejde der skal foretages, eks. gammelt tapet, der skal fjernes, spartling og pudsning af vægge m.m. Kontakt os på vores kontaktformular eller ring på 23 48 85 01, så vi kan tale nærmere om dit projekt og finde en pris.

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave