Din maler på Amager!

Den Hollandske Malermester er din lokale maler på Amager. Vi er et lille malerfirma, der blev stiftet tilbage i 2016. Vi vægter professionalisme, kvalitet og spektakulær service højt. Som din malermester på Amager stopper vi ikke, før arbejdet er udført til perfektion, og vores kunder er tilfredse med malerarbejdet. Når du vælger Den Hollandske Malermester, vælger du et kvalitetsbevidst malerfirma, der ikke går på kompromis med fagligheden eller kvaliteten.

Gør brug af os som din maler på Amager! Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud! Ring til os på: +45 23 48 85 01 eller send os en mail på: Denhollandskemalermester@gmail.com

Få professionelt og veludført malerarbejde

Her får du med garanti malerarbejde i høj kvalitet og med enorm grundighed. Vi anvender materialer og produkter af topkvalitet, da vi holder os opdateret inden for både nye teknikker samt produkter. Vi vægter at overholde indgåede aftaler og afgivne tilbud.

Vi bestræber os efter at være din og din families foretrukne malermester, da vi leverer et resultat, der lever op til dine/jeres ønsker, forventninger og præferencer. I fællesskab med kunden tager vi stort og småt med i overvejelserne, når vi skal udføre en maleropgave for dig. Vi afsætter tid til hver enkelt kunde, og idet ligger der stor tilfredsstillelse for alle parter. Intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger professionelle malere som os.


Vi er din passioneret maler på amager – Vi klare det hele!

Farver gør en markant forskel over alt i verden. Det samme har vi en stor fokus på her hos Den Hollandske Malermester på Amager. Vi udfører alle typer malerarbejde og renoveringsopgaver, der tilsammen skaber holdbare og flotte overflader af enhver kaliber både ude og inde. Vi er eksperter i rådgivning om produkter, farvesammensætning, metoder og teknikker, hvilket er en naturlig del af vores service og den kvalitet, der medfølger, når du vælger os. Malerarbejdet udføres med faglig stolthed, hvor du får kvalificeret faglig rådgivning med hensyn til farver, rum, lys og materialevalg.

Vi leverer god kvalitet hver gang, vi udfører en maleropgave. Det gør vi, fordi vi sætter det håndværksmæssige i højsædet. Vi er stolte af vores fag og af det malerarbejde, vi praktiserer. Vores mål ved enhver maleropgave er, at vores kunder bliver tilfredse. Når du vælger os, er du som kunde sikret garanti for veludført malerarbejde. Derudover sigter vi efter, at der for dig som kunde, skal være så lidt vedligeholdelse som muligt. Alt ovenstående gør, at vi har fået en del glade og tilbagevendende kunder. Vores kunder kender os for den høje kvalitet og vores gode kundeservice. Vi antager vores tilbagevendende kunder som et kvalitetsstempel, hvilket motiverer os yderligere og giver os flere samt højere ambitioner.

Gør brug af os som din maler på Amager! Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud! Ring til os på: +45 23 48 85 01 eller send os en mail på: Denhollandskemalermester@gmail.com


Som din malermester på Amager, sætter vi ære i godt håndværk!

Vi er en malermester på Amager der inderligt, brænder for vores arbejde og er parate til alle faglige udfordringer. Dette afspejler sig også i vores udførelse af maleropgaverne. For os er håndværk en æressag, og derfor kan vores malerfirma tilbyde alle ydelser inden for malerarbejde og har særlig ekspertise i maleropgaver for private kunder, virksomheder og institutioner. Vores malerfirma henvender sig til en lang række forskellige kunder, heriblandt private kunder, virksomheder og institutioner. Så uanset om du skal have givet dit kontor, din butik eller dit private hjem nyt liv, er vi behjælpelige og professionelle.

Vi ved, at det er en tillidssag, når du lukker håndværkere ind. Derfor kan du også stole på, at vi passer godt på det sted, hvor vi arbejder. Den Hollandske Malermester er et malerfirma på Amager, som du trygt kan overlade dit projekt til. Vi yder altid efter bedste evne, og sætter en ære i at levere et professionelt resultatet, der giver dig et smil på læben.


Vi er et malerfirma på Amager med stor ekspertise

En aftale er en aftale, og vi sørger altid for at arbejdsopgaverne bliver leveret til tiden. Vi arbejder med respekt for din bolig, møbler og ejendele. Vi dækker fortrinsvist ned, inden arbejdet påbegyndes, og vi rydder naturligvis op, når maleropgaven er fuldført. Vi er et effektiv malerfirma på Amager og sørger derfor altid for ikke at overskride det aftalte budget.

Du er meget velkommen til at kontakte os som dit malerfirma på Amager for mere information. Om, hvad vi kan tilbyde netop dig, og hvad prisen for dit projekt vil være. Med vores billige priser og høje kvalitet, kan vi altid give et meget konkurrencedygtigt tilbud på jeres kommende malerarbejde. Sidder du inde med en specialopgave, du ønsker løst eller vejledning til, så tøv ikke med at kontakte Den Hollandske Malermester – vi lover dig, at vi kan være behjælpelige.