Din maler på Sjælland

Søger du en billig, erfaren og kompetent maler på Sjælland? Så skal du have fat i Den Hollandske Malermester. Vi er behjælpelige med alle maleropgaver, hvor vi sætter kvalitet i højsædet. Vi går højt op i at være er et kvalitetsbevidst malerfirma på Sjælland, der udfører alle typer af opgaver indenfor malerfaget. Derfor garanterer vi kvalitetsarbejde til særdeles konkurrencedygtige priser, der hjælper og levere uanset opgavens karakter og omfang.

Hos Den Hollandske Malermester udfører vi med fornøjelse forskellige typer malerarbejde på Sjælland. Vi kommer også gerne forbi hos dig og giver et uforpligtende malertilbud, der kan slå de fleste på både gennemskuelige priser og høj kvalitet. Herunder kan du læse mere om, hvilke typer opgaver, vi håndterer og praktiserer. Du kan altid kontakte os på mail: Denhollandskemalermester@gmail.com eller telefon: +45 23 48 85 01, hvis du er interesseret i at få et tilbud på din forestående maleropgave.


Mangler du en maler på Sjælland? Så er vi din malermester!

Vi er selv placeret i Ishøj, hvorfra vi udfører maleropgaver for privat- og erhvervskunder. Det betyder også, at hvis du har en lejlighed, et kontor, hus eller sommerhus på Sjælland, som der trænger til fornyelse; så kan du altid kontakte os i dag. Vi kan hurtigt nå ud til arbejdsopgaver alle former for arbejdsopgaver og steder på Sjælland, så du kan få istandsat dine overflader m.m.


Malerarbejde & Maleropgaver!

Vi ved, at vi i vores profession er medvirkende til at give det sidste finish i boligen. Derfor er det også altafgørende for os, at vores malerarbejde gør kunden tilfreds og boligen smuk. Når du står og mangler en malermester på Sjælland til at udføre dine maleropgaver; så er vi mere end klar, uanset hvor omfattende arbejdet måtte være. Vi prioriterer tæt samarbejde mellem alle parter, hvor vi i fællesskab finder frem til de mest optimale og bedste løsninger i forhold til dit projekt. På den måde sørger vi for, at du altid vil stå tilbage med en gennemskuelig aftale, der er tilpasset netop dine ønsker og dit budget. Vi udfører langt de fleste typer malerarbejde, og du kan herunder se, hvad vi blandt andet kan gøre for dig:

  • Maling af loft, vægge, træværk, vinduer, facader og meget mere.
  • Tapetsering af forskellige overflader.
  • Spartling af væg og loft
  • Malerarbejde efter skade
  • Malerarbejde ved fraflytning
  • Filt til din væg

Hvis du står med en maleropgave, der ikke er beskrevet ovenfor, så kontakt os, og brug os som din maler på Sjælland i dag!. Vi tager os af langt de fleste typer malerarbejde Sjælland, derfor du kan trygt kontakte os på telefon eller mail. Hvis du kontakter os, kan du være sikker på at få professionel rådgivning og vejledning, som enten kan guide dig eller give dig et godt maler tilbud.


Som din maler på Sjælland giver vi dig, glade farver og godt humør!

Det er svært at være i dårligt humør; når man medvirker til at gøre vores velbefindende verden mere yndefuld dag efter dag! Hos Den Hollandske Malermester på Sjælland finder du fagfolk, der prioriterer sit arbejde og gør det til en fornøjelse hver evig eneste dag. Hos os finder en maler på Sjælland, der har en stor glæde i at kunne levere veludført malerarbejde for alle typer kunder. En god kundekontakt, tæt samarbejde og kunder, der bliver glade og tilfredse med deres nye flotte omgivelser, er en vigtig drivkraft hos Den Hollandske Malermester. Derfor fuldfører vi altid malerarbejdet til perfektion og fuldkommenhed, så vi alle er tilfredse med det praktiseret malerarbejde.

Ring til os i dag på telefon: +45 23 48 85 01 eller send os en mail: Denhollandskemalermester@gmail.com