Din Maler på Sjælland

Søger du en billig, erfaren og kompetent maler på Sjælland? Den Hollandske Malermester er dit maler Sjælland. Vi er behjælpelige med alle maleropgaver på Sjælland, hvor vi sætter kvalitet i højsædet. Den Hollandske Malermester er et kvalitetsbevidst malerfirma, der udfører alle typer af opgaver indenfor malerfaget. Derfor garanterer vi kvalitetsarbejde til særdeles konkurrencedygtige priser, der hjælper og levere uanset opgavens karakter og omfang.

Hos Den Hollandske Malermester udfører vi med fornøjelse forskellige typer malerarbejde i København. Vi kan på kort tid nå ud til områder i København og omegn, og kommer også gerne forbi hos dig og giver et uforpligtende tilbud, der kan slå de fleste på både gennemskuelige priser og høj kvalitet. Herunder kan du læse mere om, hvilke typer opgaver, vi håndterer og praktiserer. Du kan altid kontakte os på mail eller telefon, hvis du er interesseret i at få et tilbud på din forestående maleropgave.


Mangler du en maler på Sjælland? Så er vi din malermester!

Vi er selv placeret i Ishøj, hvorfra vi udfører maleropgaver for privat- og erhvervskunder. Det betyder også, at hvis du har en lejlighed, et kontor, hus eller sommerhus i København, der trænger til fornyelse – så kontakt os i dag. Vi kan hurtigt nå ud til arbejdsopgaver i København og andre steder på Sjælland, så du kan få istandsat dine overflader m.m.


Malerarbejde på Sjælland – dette kan vi gøre for dig

Vi ved, at vi i vores profession er medvirkende til at give det sidste finish i boligen. Derfor er det også altafgørende for os, at malerarbejdet gør kunden tilfreds og boligen smuk. Når du står og mangler et malerfirma til at udføre din maleropgave – så er vi mere end klar, uanset hvor omfattende arbejdet måtte være. Vi prioriterer tæt samarbejde mellem alle parter, hvor vi i fællesskab finder frem til de mest optimale og bedste løsninger i forhold til dit projekt. På den måde sørger vi for, at du altid vil stå tilbage med en gennemskuelig aftale, der er tilpasset netop dine ønsker og dit budget. Vi udfører langt de fleste typer malerarbejde, og du kan herunder se, hvad vi blandt andet kan gøre for dig:

  • Maling af loft, vægge, træværk, vinduer, facader og meget mere.
  • Tapetsering af forskellige overflader.
  • Spartling af væg og loft
  • Malerarbejde efter skade
  • Malerarbejde ved fraflytning
  • Filt til din væg

Hvis du står med en maleropgave, der ikke er beskrevet ovenfor – så kontakt os endelig. Vi tager os af langt de fleste typer malerarbejde i København, derfor du kan trygt kontakte os på telefon eller mail. Hvis du kontakter os, kan du være sikker på at få professionel rådgivning og vejledning, som enten kan guide dig eller give dig et godt maler tilbud.


Glade farver og godt humør – Din maler på sjælland

Det er svært at være i dårligt humør, når man medvirker til at gøre vores velbefindende verden mere yndefuld dag efter dag i hele københavnsområdet. Hos Den Hollandske Malermester finder du fagfolk, der prioriterer sit arbejde og gør det til en fornøjelse hver eneste dag. Hos os finder vi stor glæde i at kunne levere veludført malerarbejde for alle typer kunder på Sjælland. En god kundekontakt, tæt samarbejde og kunder, der bliver glade og tilfredse med deres nye flotte omgivelser, er en vigtig drivkraft hos Den Hollandske Malermester. Derfor fuldfører vi altid malerarbejdet til perfektion og fuldkommenhed, så vi alle er tilfredse med det praktiseret malerarbejde.