Maling af gulv København

Maling af gulv København

Maling af gulv i København

Står du med en bolig i København, og er du i gang med en beslutning om at få malet gulv? Det kan være svært at komme videre, hvis du ikke har noget ekspertviden.

Bør du male gulvet selv, og kan du overhovedet være sikker på, hvordan det skal gøres? Ét er sikkert. At male gulvet kræver et godt stykke forarbejde, og der skal samtidig vælges den rigtige slags maling til det. Får du givet gulvet et passende lag maling, vil det hærde fint. På den måde kan det godt blive et flot resultat.

Det er dog også tidskrævende og svært at komme i gang med, hvis du ikke er den store maler. Her hos Den Hollandske Malermester har vi stor erfaring med maling af gulv i København. Vi vil altid prioriterer at kunne udføre maling af gulv i København. Så du kan få lige det resultat, du gerne vil have. Kvaliteten og perfektionen er i fokus for os; og når vi udfører jobbet vil vi altid være der til den aftalte tid.

Da vi er baseret i Ishøj, kan vi udføre maling af gulv i København, uanset hvor du bor i byen. Vi har stor erfaring med forskellige maleropgaver både i indre by og forstæderne. Du kan trygt kontakte os uanset om det er maling af gulvet eller andre maleropgaver, du vil have et tilbud på. Bor du på andre dele af Sjælland, kan vi også sagtens udføre maleropgaver hos dig.

Hvad koster maling af gulv i København?

Vi kan ikke give dig en fast pris for maling af gulv. Da mængden af arbejde varierer meget i forhold til opgavens omfang. Vi har ved første kontakt brug for en beskrivelse af størrelsen af eksempelvis gulvet og forskellige andre faktorer, som vi nok skal sørge for at stille spørgsmål ind til. Du behøver på ingen måde tage stilling til det uforpligtende tilbud lige med det samme, så du kan sagtens tage din beslutning i ro og fred.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Vi udfører maling af gulv i København

Et gulv er ikke altid noget, man tænker over, men det kan have en stor effekt på rummets udtryk. Forarbejdet til gulvmalingen består ofte af en slibning, da mange gulve er af ældre dato og derfor ikke længere har en helt plan og pæn overflade. Bliver et gulv dog slebet for ofte, kan det risikere at blive for tyndt og nærmest elastisk. Det er en af grundene til at nogen gulve knirker.

Når du skal have udført maling af gulv i København, uanset om det er i en lejlighed eller i et hus, bør du derudover være opmærksom på farvevalget. I første omgang bør du være opmærksom på, at ved maling af gulvet kan du sjældent få den oprindelig farve eller overflade tilbage igen. Derfor bør du samtidig overveje, hvordan resten af rummet eller husets farver vil kunne spille sammen med maling af gulvet. Eksempelvis kan lyse farver give et dejlig let udtryk, men hvis dit hjem i forvejen er meget lyst, så kan et mørkt gulv være med til at balancere udtrykket.

Du kan sagtens selv finde et mønster, du kan lide, til dine gulve. Hos den Hollandske Malermester er vi fleksible, når vi udfører maling af gulv i København, og derfor vil vi altid gerne høre dine egne tanker om malingen af gulvet. På den måde kan vi sammen få skabt det bedst mulige resultat, du kan have glæde af i mange år fremover.

Vedligeholdelse ved maling af gulv

Når du har fået udført en flot maling af gulv i København eller omegn, så vil det være en skam, hvis der skete noget med det lige med det samme. Som udgangspunkt er der nogle retningslinjer for, hvornår du må tage gulvet i brug efter, at vi er færdige med det. Det vil vi informere dig om, når vi har kontakt med dig, fordi det kan afhænge af mange faktorer.

Vil du være sikker på at behandle dit gulv bedst muligt, så er en generel huskeregel at undgå benyttelse af udendørs fodtøj inden for. Det vil slide på både på malingen og selve gulvet.

Kontakt os med det samme, og få et uforpligtende tilbud!

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave