Microcement

Microcement

Et holdbart kvalitetsprodukt

Microcement er blevet et populært materiale, hvilket i høj grad skyldes dets lange holdbarhed, dets unikke design og udtryk samt materialets muligheder, da det kan lægges på mange forskellig overflader. Den Hollandske Malermester er certificeret i udførelsen af microcement og silkecement.

Microcement, herunder også silkecement, er et yderst holdbart og rengøringsvenligt materiale, som kan tilpasses individuelle ønsker ift. farve og overfladestruktur og som vi sammen aftaler på forhånd. Det findes i mange kombonenter og forskellige udtryk og kan bruges på mange typer af overflader som for eksempel gulve, vægge, klinker, skabe, bordplader, badeværelser, udendørs på terassen og i swimmingpools mv. Med microcement er det kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker en snak om dit næste microcementprojekt eller uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at tage et kig i Galleri over udført arbejde i microcement.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Microcement og dets fordele

Microcement er et cementbasereret polymermodificeret materiale som påføres i et tyndt lag af flere omgange og afsluttes med en coating. Det er i sin grundform en særlig type af mørtel bestående af cementpulver blandet med vand – og den farve der ønskes.

Det er et robust materiale, som alt efter valg kan bruges både ude og inde og kan være særdeles velegnet i vådrum. Det er er nemt at rengøre og kan laves på alle slags overflader og giver til sidst en flot og ensformig overflade.
Har badeværelset brug for et nyt design, er det oplagt at lægge microcement/silkecement på de gamle klinker og vægge – både på grund af rengøringsvenligheden, men også fordi du selv kan vælge om overfladen skal være skridsikker eller helt glat, blank eller helt mat.
Er det bryggers eller en bygning der skal redesignes, er microcement måske den oplagte billigere løsning end at fjerne og lægge nye fliser eller klinker.

Microcement er også oplagt som gulvbelægning, fordi det har en høj slidstyrke og lang levetid. Den glatte overflade er nem at gøre ren, og derfor er det et meget populært valg i køkkener – både som gulv og bordplade.

De uendelige muligheder gør, at du stadig kan skille dig ud og skabe dit eget unikke design, med valg af farver, struktur, intensitet, skygge mm. Samtidig med, at du får et resultat med en solid overflade, som både er fleksibel og vandafvisende.

Microcement priser

Prisen på microcement afhænger af mange faktorer, men primært af materialevalg og hvor mange kvadratmeter og vinkler der er i lokalet. Som med mange andre projekter, kan prisen derfor ikke specifikt defineres før vi har et klart og tydeligt billede af, hvad du ønsker og hvor stort omfanget er. Vi vil dog meget gerne hjælpe, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.

Mange gange kan man tænke, det ser da ikke så svært ud, skal jeg ikke bare gøre det selv og spare pengene? Og jo, det er muligt at gøre det selv, men det tager tid og du kan ikke altid være sikker på, at du opnår det resultat, som du ønsker, hvis ikke du har det rigtige håndelag og erfaring.
Vi lukker først et projekt,når vi er enige omkring resultatet og understøtter denne tilfredshedsgaranti ved kun at sende erfarne medarbejde ud, som ved lige nøjagtigt, hvordan de skal få dine ønsker til at gå i opfyldelse.

Hvor kan du bruge silkecement?

Silkecement er et alsidigt produkt, som kan bruges på mange forskellige måder.

Her er et par eksempler på, hvor du kan få det lagt:

  • Badeværelser og vådrum
  • Gulve
  • Trapper
  • Udendørs på terrassen og i swimmingpools

Kontakt Den Hollandske Malermester

Hos Den Hollandske Malermester står vi klar til at lægge gulv med silkecement i hele landet. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave