Tapetsering i København

Tapetsering i København

Tapetsering i København

Flotte tapeter er på mode igen. Et flot og professionelt opsat tapet ser godt og understreger din stil. Den hollandske malermester laver tapetsering i København for både private og virksomheder.

Du kan skabe lige den stemning, du gerne vil med de mange flotte, nye tapeter, der findes i dag. Der er mange muligheder for at blande tapeter og malede vægge. Du kan bruge tapeter som effekt på møbler i rummet eller understrege din stil og udtryk.

I virksomheden kan en tapetvæg også give kontoret eller receptionen et mere personligt udtryk. Den rigtige indretning hjælper til at give jeres kunder en behagelig velkomst og det rigtige indtryk.

Den hollandske malermester har sat mange kilometer tapet op og vi hjælper også gerne dig. Vi arbejder med base fra vores kontor og værksted i Ishøj. Vi påtager os dermed arbejde i København og på resten af Sjælland. Du kan kontakte os på tlf. 23 48 85 01 eller via vores kontaktformular.

Hvad koster tapetsering i København?

Prisen på en tapetsering i København kommer an på hvor stort forarbejde, der skal udføres for at få et flot tapet. Og dermed også hvor mange kvadratmeter, der er tale om, samt prisen på materialer. De fleste moderne tapeter er helt glatte. Derfor kræver de et flot, glat underlag for at tapetet skal stå skarpt og vi kan levere et flot og professionelt resultat. Det betyder at der ofte skal fuldspartles eller pletspartles for at få det ønskede resultat. Med et grundigt forarbejde kan vi levere et perfekt resultat med garanti for god service. En flot tapetsering er et større arbejde, der kræver erfaring og håndelag – med en professionel maler er du garanteret et godt resultat.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

God service er en del af pakken

Vi vægter professionalisme, grundighed og kvalitet meget højt. Hos Den hollandske malermester udfører vi arbejdet til perfektion som en del af vores høje service – og vi stopper ikke før vores kunder er glade og tilfredse. Vi mener nemlig at tilfredse kunder er den bedste anbefaling. Den hollandske malermester går til arbejdsopgaverne med et smil og sørger for at vores kunder er med under hele processen – og så er vi fleksible.

Den hollandske malermester er et firma med dedikerede medarbejdere -derfor lærer du hurtigt din maler at kende, og kan trygt overlade dit hjem til os.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud

Tapetsering til dit hjem

Tapeter fås i mange prisklasser og udformninger, og vi hjælper gerne med at finde et tapet, der passer både til din stil og pris. Hos Den hollandske malermester følger vi med tidens trends og rådgiver gerne om valg af tapet, så det nye look passer til resten af din indretning og til husets arkitektur.
Vi har erfaring for at tapetsering i København og hovedstadsområdet byder på mange forskellige boliger, stilarter og ønsker. Derfor har vi efterhånden prøvet det meste og har et godt øje for hvad der passer ind, uanset om du bor i en lille lejlighed eller har mange kvadratmetre til rådighed.

Tapeter fås i utallige udformninger og stilarter; alt fra de afdæmpede versioner i ensfarvet, stribet eller småmønstrede til vilde farver og mønster. For tiden ser vi en del af de mere dramatiske tapeter med eks. jungle- eller plantemønster, flotte blomsterprint og store fototapeter, der sætter fokus på rummet. I børneværelset er tapeterne også populære og findes i mange søde og sjove versioner. Tapeter kan dog bruges overalt i boligen og du kan tilmed få vandfaste tapeter til bad og køkken – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan se eksempler på vores arbejde med både tapetopsætning og malerarbejde i vores galleri.

Lang erfaring med tapetsering i København & omegn

Den hollandske malermester er et malerfirma med lang erfaring og grundig professionalisme i højsædet. Vi har mange års erfaring med tapetsering, spartling, opsætning af filt og mange typer malerarbejde. Vi udfører alle typer malerarbejde, inklusive tapetsering i København og resten af hovedstadsområdet for både private og erhverv. Vi påtager os både små og store opgaver.

Vi sørger for at levere et flot og professionelt resultat – og vi dækker både af og rydder pænt op efter os igen.

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager

Bliv en af vores glade kunder

Få et tilbud på din opgave