Silkecement

Vi lægger silkecement i København

Silkecement er et slidstærkt kvalitets produkt, der forener looket fra betongulvet med komforten fra et almindeligt gulv.

For at få det bedste resultat kræver det en kyndig og erfaren hånd. Hos Den Hollandske Malermester vægter vi professionalisme, kvalitet, og spektakulær service meget højt. Vi stopper ikke, før arbejdet er udført til perfektion og vores kunder er glade og tilfredse.

Vi står klar til at lægge silkecement på dit gulv i København. Kontakt os uforpligtende allerede i dag!

Hvorfor bruge silkecement fremfor microcement?

Der er mange gode grunde til at bruge det ene fremfor det andet.

For det første så er silkecement vandtæt, hvilket microcement ikke er. Du kan altså risikere, at du oplever vandsamlinger på dit gulv, hvis du anvender mikrocement, og dermed ende med et utilfredsstillende resultat.

For det andet så kan du altid regne med at få det samme udtryk, hvilket du ikke kan med mikrocement. Grunden til det er, at silkecement er blandet på forhånd, imens  du selv skal blande microcement. Risikoen er derfor langt større for, at du ikke ender ud med et uniformt resultat, især hvis du skal blande flere bøtter maling.

Hvis du leder efter det billigste og hurtigste produkt, så skal du vælge mikrocement. Men hvis du ønsker et holdbart og ensartet udseende, så er det vores professionelle anbefaling, at du bruger silkecement.

Skal jeg selv eller en professionel gøre det?

Mange gange kan man tænke, det ser da ikke så svært ud, skal jeg ikke bare gøre det selv og spare pengene? Og jo, det er muligt at gøre det selv, men det tager tid og du kan ikke altid være sikker på, at du opnår det resultat, som du ønsker. Skal din silkecement have et groft eller fint udseende? Eller skal det have en helt specifik farve? Hos Den Hollandske Malermester får du, hvad du ønsker. Vi stopper nemlig ikke før, at du er fuldt ud tilfreds.  Vi understøtter denne tilfredshedsgaranti ved kun at sende erfarne medarbejde ud, som ved lige nøjagtigt hvordan de skal få dine ønsker til at gå i opfyldelse.

Hvad er silkecement?

Som nævnt tidligere, er der tale om et vandtæt produkt. Grunden til den forskel på de to typer maling er, at silkecement er baseret på akryl, som er 100 % vandtæt. Mikrocement er derimod et cementbaseret produkt, som i sig selv, er et sugende produkt og ikke vandtæt. I mikrocement er det kun topcoaten som gør det vandtæt, hvor silkecement er vandtæt i alle lag.

Hvor kan du bruge silkecement?

Silkecement er et alsidigt produkt, som kan bruges på mange forskellige måder.

Her er et par eksempler på, hvor du kan få det lagt:

  • Badeværelser og vådrum
  • Gulve
  • Trapper
  • Udendørs på terrassen og i swimmingpools

Få et top resultat hver gang hos os

Hos Den Hollandske Malermester står vi klar til at lægge din drøm i silkecement i København. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig!