Tapetsering Roskilde

Tapetsering kan hurtigt skabe et helt nyt og flot look i din bolig. Tapeter i boligen er kommet på mode igen i løbet af de seneste år. Netop derfor vælger mange at bruge tapeter i dele af indretningen. Det kan skabe en unik stemning og et flot og eksklusivt look. Tapetsering af udvalgte dele af et rum giver også mulighed for at beholde den typiske skandinaviske minimalisme. På samme tid kan man få mere personlighed og varme ind fra effektfuld tapetsering. Lige præcist derfor tilbyder Den hollandske malermester netop tapetsering i Roskilde, og har også skabt mange års erfaring med at sætte tapet op for vores kunder. Vi arbejder med udgangspunkt fra vores kontor i Ishøj og tager imod opgaver i, Roskilde, København og på resten af Sjælland.

Som maler kan vi hjælpe dig med tapetsering i Roskilde

En del boligejere kan mangle modet til at tapetsere. Mange er bange for, at boligen bliver for mørk, eller at rummene ser for små eller trykkede ud med farver og mønstre på væggen. Tit er det omvendte faktisk tilfældet. Vores dygtige maler har erfaring med hvilke tapeter, der kan give din bolig lige det pift, du er ude efter. Eksempelvis kan en accentvæg og vægge med mønstre og farver ofte skabe perspektiv og dybde. På den måde fremhæves indretningen og rummet kan fremstå større. Hos den hollandske malermester får du altid hjælp og sparring, så du får et resultat efter dine ønsker.

kontakt os i dag, og få os til at klare din tapetsering i Roskilde. Ring til os på +45 23 48 85 01 eller send os en mail på Denhollandskemalermester@gmail.com

tapetsering

Tapeter understreger din stil

Tapeter fås i utallige mønstre og farver og understreger og fremhæver din personlige stil og indretning. Tapet sætter straks en stemning, uanset om du er til stram minimalisme, romantisk landstil eller overdådige farver. Forskellige overflader, strukturer og effekter kan yderligere skabe liv, dybde og spil i rummets farver og indretning. Så du kan opnå lige den effekt, du ønsker. Du kan også vælge et ensfarvet tapet med struktur, nuancer og farveskift. På den måde får rummet så mere liv, uden at du skal overveje mønstre.

Farve- og mønsterelementer fra tapetet kan også gå igen i dele af indretningen og samle indtrykket. Eller du kan udnytte en flot tapetsering til at fremhæve flotte paneler og detaljer.

Hvordan tapetserer man?

Tapetsering er ikke for begyndere – mønstrede eller glatte tapeter, der fremhæver alle skævheder og fejl, skæve vægge og gulve, små og sære kringelkroge – der er mange ting at tage hensyn til når der skal sættes tapet op. Med en professionel og dygtig maler er du garanteret et godt resultat. Vi har nemlig den erfaring og faglige kunnen, der skal til for at lave et grundigt og korrekt forarbejde og få tapetet flot op.

Det betyder, ikke at du ikke selv kan udføre noget af arbejdet. Gammelt tapet kan du godt selv dampe af, og har du lidt erfaring, kan du måske også selv spartle huller i væggen. Væggen skal slibes efter spartling. Det er et stort arbejde og skal gøres med stor nøjagtighed for at få et flot glat resultat, så mange synes det er nemmere at overlade til maleren. Ujævnheder efter en dårlig slibning ses nemt – især hvis der skal sættes glatte tapeter op.

Har du slidte vægge, kan det være en fordel at få en professionel tapetsering – når væggene bliver spartlet, pudset og får nyt tapet op, fremstår de flotte igen, uden at du skal gennemrenovere fuldstændigt.

Hvad koster tapetsering?

Prisen på tapetsering i Roskilde afhænger af rummets størrelse, hvilket tapet du ønsker, og hvor meget grundarbejde der skal foretages, eks. gammelt tapet, der skal fjernes, spartling og pudsning af vægge m.m. Kontakt os på vores kontaktformular eller ring på TLF.: +45 23 48 85 01, så vi kan tale nærmere om dit projekt og finde en pris.

Tapetsering Roskilde – hvilken type tapet skal du vælge?

Udover at du kan vælge mellem utallige mønstre og effekter; fototapet, struktur, overflader, folie m.m. skal du også vælge den rigtige type tapet.
Vidste du, at du kan få vaskbare tapeter? De kan tåle aftørring med en fugtig klud, så du kan roligt tapetsere i rum, der er udsat for snavs og fedtede børnefingre. Dermed kan du tapetsere i både køkken, bryggers og børneværelse uden at skulle bekymre dig om tapetet kan holde til dagligt slid. De allerfleste vaskbare tapeter er nemlig også slidstærke.

Til badeværelset og andre vådrum skal du bruge vådrumstapet, der kan modstå damp og fugt. Vådrumstapet er også nemt at gøre rent og ekstra slidstærkt. Det kan dog ikke sættes op i bruseniche ved håndvasken eller andre steder, der er udsat for direkte vandsprøjt og stænk. Både vaskbare tapeter og vådrumstapeter er ofte produceret med en vinylbelægning – såkaldte vinyltapeter.

Papirtapet er det mest almindelige til husets andre rum – her kan du få forskellige tykkelser og det allerstørste udvalg af farver og mønstre.
Skal det være lidt nemmere er non-woven tapet en mulighed – det er beklædt med filt på bagsiden, så det er nemt at sætte op og hverken krymper eller udvider sig. Der er dog ikke helt så meget at vælge imellem som med papirtapeter. Og en dygtig maler kan sagtens arbejde med begge dele.

Få et uforpligtende tilbud nu, på tapetsering i Roskilde!