Referencer

Facebook anmeldelser


Charlotte siger

Den Hollandske Malermester har netop malet vores nye hus inde og ude. Super professionelt arbejde af Joost og hans kolleger. God rådgivning og løbende dialog undervejs. Anbefales på det varmeste. Charlotte & Peter


Sabrina siger

Den Hollandske Malermester skal have en virkelig god anbefaling med her fra. Arbejdet gik i gang så snart jeg havde brug for det, Joost var præcis i sin vurdering af længde på projektet og tilmeld er han en virkelig fin fyr – helt personligt!… Jeg kan ikke sætte en finger på noget!… I kan roligt bruge ham til jeres næste male/spartle eller lign. opgave!… 💪🏼


Emmanuelle siger

Joost fra Den Hollandske Malermester har igen lavet et flot stykke arbejde med reparation af huller i væg, ny filt og maling. Det er 2. gang at Joost er her, første gang var med fuld renovering af badeværelse. Kvalitet er på samme høje niveau med fokus på mindste detalje. Peter C, Amager


Helle siger

Tusind tak til den hollandske malermester for et mega godt og professionelt arbejde i mit nyrenoverede køkken.
Havde aldrig forestillet mig at det var muligt at spartle vægge så resultatet kunne tåle mit perfektionistisk blik – whauu!
Mine bedste anbefalinger til hollænderen.


Simon siger

Joost levere 1. klasses malerarbejde hver gang.
Han er ærlig, forstår at overholde sine aftaler og altid i godt humør.
Jeg vil gerne give Den hollandske malermester mine bedste anbefalinger….. hvilket jeg også tit gør, når jeg skal henvise til en dygtig malermester til folk i mit netværk på Sjælland.
AROS Maler Entreprise har et rigtig godt samarbejde med Joost / Den hollandske malermester på Sjælland.


Christina siger

Super flot arbejde i høj høj kvalitet. Vil til en hver tid anbefale den hollandske malermester. Knivskarpt arbejde og godt humør.


Maibritt siger

Vi har fået sat væv op og malet stue, køkken og gang – Den Hollandske Malermester er både super dygtig og professionel – samtidig er han et virkeligt behageligt menneske, og man føler sig fuldstændig tryg ved at overlade sit hjem i hans hænder. Vi vil altid booke den Hollandske Malermester når der i fremtiden skal laves malerarbejde – de bedste anbefalinger herfra.


Hanneke siger

Vi har brugt Den Hollandske Malermester til spartling, opsætning af filt og maling af 2 soveværelser. Servicen har været i top, resultatet er megaflot. Kanterne ved vindueskarmene er så skarpe, og væggene er så flotte og glatte. Joost mødte altid op til den aftalte tid. Jeg kan på det varmeste anbefale Den Hollandske Malermester!


Tag et kig på vores facebook side

 

Kontakt os